Kiden keskiviikon treenit menivät yllättävän mukavasti, hyppy meni jo ohjaten ja putki olikin tosi kiva juttu, jopa kaarelle laitettu putki sujui ilman mitään pelkoja. Kepit edelleen ovat aivan kauhea asia. Puomin alastuloa kun ruvettiin harjoittelemaan, niin Kide jäykistyi, eikä suostunut millään alaspäin tulemaan, mutta kun vaihdettiin suuntaan, niin reippaammin meni ihan ylätasanteelle asti, ehkä me joskus onnistutaan suorittamaan puomi kokonaankin, saas nähdä.....

Tänään oltiin Lucian kanssa Riihimäellä kisoissa, kyllä tyttö suorittaa varmasti kaikki annetut tehtävät, mutta tämän päivän kompastuskiveksi muodostui keinu ja yleensäkin nopeus. Suoritettiin mallikkaasti kolme puhdasta nollarataa, mutta kaikki yliajalla: 1.66, 11.40 ja 4.41. Eiks tuonne agilitykisoihinkin voisi laittaa vaikka veteraaniluokkaa, jossa olis vähän väljemmät ihanneajat. Mutta pääasia että on hauskaa ja koiruus on innokas, mitäpä muuta sitä voisi toivoakkaan. Ystäväni Sari nousi Remi-koiransa kanssa kolmosiin tänään heti ekassa startissa, Remi on luonnonlahjakkuus, väheksymättä mitenkään ohjaajaa, heillä on ollut aikamoinen vauhti päällä, vajaa kuukausi sitten alkoivat vasta kisaamaan ja jo tänään noustiin kolmosiin, pyrkikää samaan jos pystytte!!!! Tätäkin kautta miljoonat onnittelut ja halaukset Sarille ja Remille tietenkin superrapsutukset, upeaa työtä!!!!!

Meille saapui yökylään ystäväni Maarit ja hänen koiransa Baro. Minä joka en yleensä ole mitenkään tuon alkoholijuoman perään, tein poikkeuksen ja ostin yhden siideripullon, jota paraikaa tyhjennämme puoliksi, aika roheeta, vai mitä??  Minä kirjoitellen tätä ja Maarit tuossa kirjoittelee huomiselle kirkkokahveelle puhetta, mitäköhän siitäkään tulee tuollaisen iloliemimäärän jälkeen, hehee......, huomisen saarna onkin kuulemma jo onneksi kirjoitettu.

Jatkoa seuraa kunhan tulee jotain kirjoitettavaa.