On taas aika vierähtänyt niin vauhdilla ettei perässä edelleenkään tahdo pysyä, mutta tässä olis vähän uutisia muutaman viikon ajalta.

Danan kanssa oltiin Mikkelissä kisaamassa ja ei mennyt ihan putkeen ei: ekalta radalta 5, sijoitus 3, rata oli vauhdikas ja muuten täydellinen, mutta kun sitä tuomaria piti käydä moikkaamassa......, tokalta ja kolmannelta radalta hylyt.

Pihakukat on saatu istutettua ja Mara laittoi terassin valmiiksi ja hyvältä näyttää. On ilo katsoa kauniita kukkia, joita en ole vuosiin kesäksi laittanut, mutta nyt tuntui siltä että josko kuitenkin kun tässä kuitenkin koko kesä on vapaata, siis noin oikeiden töiden kannalta, muuten ehkä ei.

Pennuset on mikrosirutettu ja rekkaripyynnöt kennelliittoon lähetetty. Pennuset kasvaa kovasti ja vauhti sen kuin vain kiihtyy, siksi on jäänyt nämäkin päivitykset vähän niin kuin tekemättä. Tässäpä olis 5-vkos kuvat, jotka tulee kyllä vähän myöhässä, koska pennuset tänään 6-vkoa. Seisotuskuvat eivät ole mitään hääppösiä, mutta kyllä se siitä kun tarpeeksi harjoitellaan.

Jettaharjun Deepsea Pearl

Jettaharjun Dream Hope

Jettaharjun De Long Rubin "Hilma"

Jettaharjun Diopsidi Adamas "Dio"

Jettaharjun Diaspore White

Jettaharjun Diamond Forever "Lumi"