Niin on sitten viikko vierähtänyt vauhdikkaasti, suurin ongelma on ollut kun kotona ei tuo netti ole pelannut viikkoon, eikä muuten pelaa vieläkään, joten täytyy tehdä vähän "laittomuuksia" ja päivitellä jutskuja näin työkoneelta.

Viime viikko kokonaisuudessaan oli aika vauhdikas iltamenojen osalta, oli trimmejä, kampaajaa jne. Vauhdikas vkonloppu kyllä kruunasi kaiken. Lauantaina oltiin Iineksen, 6 kk, kanssa Hyvinkäällä syyserkkarissa tekemässä ensiesiintyminen. Iines on tosi reipas tyttö, näyttelypaikalla oli ihan rennosti eikä tuntunut jännittävän mitään, jopa kehässäkin mentiin vauhdikkaasti, siis neliveto päällä. Tuloksena oli 2. sija 5-7 kk pennuissa, hieno esiintyminen ensikertalaiselta. Suuret kiitokset Kirsille kun olet jaksanut kasvattaa Iineksestä hienon nuoren neidin. Aa, kommenttina vielä Iineksestä sen verran että tuomari sai korkeudeksi 30 cm ja ekat juoksutkin alkoivat perjantaina, joten ei tytöstä suuren suurta tule, kiva juttu.

Sunnuntaina lähdettiin sitten Lucian ja Patun kanssa Mikkeliin agikisoihin, niin ja mukaan pääsi myös Patun omistaja Aila sekä Patun "sisko" Dana. Lucian ekan radan tulos oli 5, sijoitus 3. Harmillinen tuo putken päässä pyöriminen, muuten oltaisiin saatu luva, mutta ehkä sekin joskus meille ropsahtaa. Patun tulos ekalta radalta 0, sijoitus 3, eli yhtä nollaa vajaa kolmosiin..... Tokalla eli hyppyradalla Lucia suoritti puhdasta hienoa rataa, valitettavasti vähän yliaikaa 1.19, sijoitus 4, mutta ihana nähdä vanhan rouvan iloista ja nautinnollista menoa kaikenkaikkiaan. Patun toka rata oli jackpot, eli tulos 0 ja sijoitus 3, joten nousu 3-luokkaan tulikin vauhdikkaammin kuin osasin koskaan edes ajatella/odottaa, kisaamaan kun aloitettiin vasta toukokuussa. No viimeiseltä radalta Lucialle tuli hylky, itse en edes huomannut että Lucia ei suorittanut rengasta oikein, mutta vauhti ja meno oli tosi mukavaa ja nautittiin molemmat menosta. Patun kanssa saimme mennä kolmannen radan ylimääräisenä kysyttyäni tuomarilta luvan, ja täydellinen suoritus siltäkin radalta, vauhtia riitti ja yhteistyö toimi kuin unelma, nyt vaan sitten kolmosten ratoja harjoittelemaan, jippii......

Eiköhän tässä ole nyt tarpeeksi väliaikatietoja, lisäilen muutaman kuvan Iineksestä ja isä Akista kunhan kotikone taas pelittää.